Kategorie

Odběr novinek

STAVEBNÍ MATERIÁL

Počet produktů: 171
STAVEBNÍ  MATERIÁL

PROBÍHÁ AKTUALIZACE DATABÁZE SORTIMENTU, od 12.6.2017 bude vše aktivní ! Kontaktujte nás na Tel.: 777 660 880...

Více

Podkategorie

  • OBKLADY A DLAŽBY

    Nabízené obklady a dlažby jsou velmi pohledné a stylové a díky zpracování z moderních materiálů zaručují odolnost a stálou ochranu před poškozením. Dle struktury a materiálu obkladu, který zvolíte je můžete použít do interiéru či na fasádu. Proměňte svůj domov a dodejte mu kouzlo kamene s jedinečným charakterem nebo vytvořte stylovou koupelnu s dlažbou a obkladem, který nabízíme v našem sortimentu. Pro snadnou montáž dodáváme kompletní pokládkový systém jako jsou penetrace, lepidla, spárovací hmoty a impregnace. Naše firma také nabízí realizaci a dodávku těchto pohledných a stylových obkladů, dlažeb dle představy zákazníka.

  • ZDÍCÍ MATERIÁLY

    Nabízíme moderní cihlový systém POROTHERM, který zahrnuje cihly na nosné zdivo, příčky, keramický strop, speciální malty a omítky, keramické překlady, lícové cihly a obkladové pásky. Kompletní stavební systém YTONG pro hrubou stavbu, základní tvárnice i doplňkový sortiment na objednávku (např. bílý strop, schodiště). Další druhy pórobetonových tvárnic - Hebel, Pórobeton Ostrava, keramických cihel - Profiblok, plnou cihlu, vápenopískové (bílé) cihly a bloky, klinker cihly, atd. Zdící prvky betonových výrobků - ztracené bednění, betonové cihly, FACE BLOCK, CRASH BLOCK.

  • TEPELNÁ IZOLACE

    Nabízíme tepelnou izolaci - polystyreny (fasádní, podlahové, perimetrické a soklové desky, XPS), skelné vaty v rolích - Ursa, Rotaflex, stavební a technické izolace z kamenné vlny deskách nebo rolích výrobce Rockwool. Dále Vám nabízíme dřevovláknité izolační desky HERAKLITH C a HERATEKTA C2 (s polystyrénem), expandovaný Perlit, Ekostyren, Liapor, Termo konopí.

  • INTERIÉROVÉ DVEŘE

    Interiérové dveře jsou vyrobeny z lepeného masivního borovicového dřeva. Rámy dveří jsou vyrobeny z konstrukčně stálého masivního lepeného borovicového profilu. Dveře jsou standartně vybaveny vysoce kvalitními zámky a závěsy, které jsou vhodné jak pro kovové tak dřevěné zárubně a jsou v souladu s platnými normami. Několik typů dveří je ideální pro povrchovou úpravu lakováním nebo malováním. Výplně rámů jsou z borovicové lepené masivní sukaté desky. Dveře je možno dodat i v provedení posuvného křídla.

  • HYDROIZOLACE

    Hlavním úkolem hydroizolace je zamezit škodlivým účinkům vody na jednotlivé části stavby.

  • ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY - omítky

    Obvyklá skladba zateplovacích systémů se realizuje z lepicí hmoty k přilepení vrstvy tepelné izolace. Izolace je do nosného pokladu kotvena mechanickými kotvicími prvky (hmoždinkami). Na tepelné izolaci se následně vytváří výztužná vrstva ze stěrkovací hmoty a výztužné tkaniny. Jako finální povrchová úprava se nejčastěji používají povrchové úpravy z omítek.


produktů na stránce

produktů na stránce

Kontaktujte nás

Naše zákaznícka linka je k dispozici od 8 hodin do 20 hodin.

Telefon:777 660 880

Kontaktujte naši zákazníckou linku